Sikke en start hvad skal det ikke ende med!?

Verdens mest tålmodige træningsmakker :-)

Kunne ikke vente med at afprøve vores nye markering af genstande på spor, så da knægten var afleveret i dagpleje kl. 7:45 kørte jeg ud for at finde noget græs at lægge spor på.
Det blev vores GAMLE luftemark, der er semilangt græs med vissent græs hist og her, så hun ikke kunne gå på synet af pindene.

Først et ligeud spor med 6 genstande på, hun ved allerede at der er en ny regel, for hun stod og tøvede lidt, jeg gav hende signal til at samle op, det gentog sig ved de næste to, den 4. pind kom hun selv med, den 5. pind gik hun over, så ud og øve ved siden af sporet, tilbage i sporet og 6. pind kom hun også spontant med.. det går noget hurtigere med at lære at samle op end med at dække af ved.

Så et U-spor med to genstande, på 2. ben og 3. ben, da 2. ben var længst.
Første knæk tog hun selv... finder genstanden markerer den, jeg giver hende et "ja"... og hun samler op og kommer med den, stor jubel.
Andet knæk finder hun også FINT, der ligger godbidder op til 2 skridt før knækket og lige efter knækket. og så ligger sidste genstand ca 5 meter fra knækket.. yderligere 15 meter væk ligger afslutningen.. fedt spor Emma!! :-D

Så lige i Fakta og handle, hjem og ordne vasketøj og så på job.. sikke en dejlig start på ugen, hvad skal den ikke ende med ;-)

Kommentarer

Populære indlæg