Bid dig i tungen og flappen i lommen!

Jeg eeeeelsker min Emma, efter blogindlægget i går, kom jeg til at tænke på at det lød ret ubehøvlet, men mine irritationer kommer udelukkende af utilfredshed med mig selv, mine evner og utilstrækkelighed, ikke med min hund!! 
Hun er så tålmodig med mig, hun elsker mig.. vi havde hende med til fødselsdag hos naboen i går med 6 unger i alderen 2,5 til 6 år som tonsede rundt, og Emma dækkede jeg bare af ved min stol og så lå hun der! så dejlig, så mild, så klog. Hunden som elsker at kramme og kysse og blive blæst i næsen så hun kan smage hvad jeg har spist :-)
Jeg er så uendelig glad for hende, og jeg vil så gerne have hun skal vide det, så jeg sørger for at sige det til hende ofte, og håber hun forstår mig :-)
Træning i dag:
Super fed formiddagstræning med Emma.. vi blev færdige lige inden regnen kom!
Det blev til et ca 150 skridt spor med 4 knæk og en genstand på hvert ben, godbidder i rigelige mængder før knæk, lige efter knæk og i variable mængder guffer 1-3-5-4-2-1 med forskellige skridts mellemrum.
Der blev gået lidt af sporet når vi trænede placering ved genstande 2 gange, og linen fik lov at blive i sporet til vi kom tilbage :-)
Derefter medvindsspor med rigeligt med guffer, jeg skulle ikke se så meget, så jeg trænede med min gummiarm ;-) (når Emma går, går jeg også med strakt arm, når Emma stopper, stopper jeg også og trækker albuen tilbage så snoren er løftet fra jorden så hun ikke får den under et ben eller noget.)


Derefter 3 omgange feltsøg, let (genstandene lige inde i feltet), sværere (1 genst. højt liggende og 1 svær ligger nede i underlaget) og lidt lettere igen, belønning den sidste dåse kattemad, Emma fik lov at tyvstarte på øvelsen, så hun havde løst det første felt da jeg nåede ned til siden.
Mens hun spiser lægger jeg genstandene ud igen. Den anden genstand i anden omgang tog hende laaang tid at finde, og jeg kom desværre til at sige alt muligt (som hun heldigvis ikke rettede sig efter!).
Jeg har en hund som konstant søger hjælp, fordi jeg konstant kommanderer med hende "omkring" "højre" "venstre" "frem" "stå" "søge" osv osv... i sidste omgang stak jeg lapperne i lommen bed mig i tungen og drejede siden til og undlod at glo på hende ... om det var det der gjorde udslaget ved jeg ikke, med det tog hende kun 5 sek. at finde den sidste genstand i tredje runde!!!... JUHU... og så masser af GUUUUF og en hund der bestemt ikke mente hun var færdig endnu! :-)

Kommentarer

Bluedog sagde…
Århh, blev varm om hjertet da jeg læste din kærlighedserklæring til Emma.....ikke fordi jeg var i tvivl om at du elsker din Emma, men det er bare så fint skrevet :)

Populære indlæg