Ingen hviledag til Emsen..

Emma og undertegnede efter træningen i mandags i Herfølge..

Dagens serietræning...

  • FVF alm, langsom, hurtig gang
  • Apport
  • Sid (belønning ved start på opmarchen)

Konklussion: MIN HUND ER TRÆT! Emma kom aldrig rigtig i gang ved eftermiddagens træning.

Efter gårsdagens spor og strandtræning mente jeg at Emma var i fodderoverskud og jeg ville faste hende lidt inden eftermiddagens træning.. det jeg bare havde glemt var, at mens der var hviledag i Touren i går, holdte Emma ikke hviledag i går.. altså en meget træt hund til dagens serietræning.. det eneste der kunne få lidt gnist i hendes øjne var apportbukken.. så det gik ikke så godt i dag.. i morgen var der egentlig dømt spor, men tror sgu hun får en hviledag hende Emma.. På aftenturen ville hun slet ikke med, men gik helt til døren for at komme ind, da jeg var på vej ud af indkørslen.. tsk tsk tsk..

I dag har vi været nede og hilse på Dil, Shanti og Brahmin, samt gæstebarnet Sara, inden da var vi et smut forbi og afleveret feriebarnet Gustav, hos farmor og Silke, så måske er der ikke SÅ meget at sige til at Emma er bombetræt og færdig... sov godt og drøm sødt dejlige Emsen!

Foto fra aftenturen, det kan godt være hun ikke var frisk, men smuk er hun sgu altid.. :-)

Kommentarer

Linda sagde…
For en vakker, smekker hund! :D Fint for oss som eiere å oppleve hundene våre både når de er opplagte og når de er trette, man kan lære mye av det :)
Tak Linda, ja, jeg glemmer bare at hun kan blive træt, fordi jeg altid synes hun har så meget energi. Det er jo også et spørgsmål om træning, at hunden kan magte mange aktiviteter på en dag, det kan man jo ikke forvente af den, hvis den har ligget stille 3-4 dage og at den så pludselig skal stæse rundt til en hel masse hjerneaktivitet på een dag.

Populære indlæg