Agility ..nåh jah.. det kan man da også..

Et lille skud fra pladsen..

Ja, så oprandt dagen hvor Emma og jeg skulle ud og lege med noget nyt.. Lydigheden er bestemt ikke lagt på hylden, men det ligger lige og bliver spændende igen omme i baghovedet, mens vi prøver noget andet.
Vi mødte op friske.. Emma lige lovlig frisk, Cille (min svigerindes søde blanding, den der ses på billedet) havde gøet hele vej i bilen, så Emma troede at vi skulle til vandet, og vand er der.. for der ligger en sø med DEEEEEJLIGE fugle, lige til at lette.. men det måes man bare ikke.. så Emma hev og sled i snoren.

Vi var først lidt blandet begyndere og letøvede, og efter et par ture i tunnel, blev vi sendt til letøvede holdet (JUBII)... tror at både Emma og jeg havde vendt vrangen på os selv hvis vi skulle have været på helt begynderholdet. De andre gange jeg har gået til agility, har det jo været med hvalpe, som i den grad ikke magter så meget nyt på en gang, men Emma er jo 2,5 nu og kan godt magte lidt mere, især fordi den basale lydighed og især kontakten er på plads.
Først to spring i forlængelse af hinanden, så et ekstra spring med og så endnu et spring som krævede en tysker eller svenskervending (tror det hedder tyskervending..hmm), og så endnu et spring på samt tunnel.. så efter en 6-8 gennemløb var vi færdige for denne gang, jeg fik lov at tage et par billeder af de andre hold. :o)

Vil helt sikkert gerne forsætte med agility, for nøj det tænder da Emma.. helt fantastisk kunne det være hvis man kunne kombinere det med lydighed..ala ekløff??

Bagefter tog vi til Jersie, hvor lydighedsnørderne holdt en miniprøve, den var dog liiiige slut da vi kom derud, men Emma nåede lige lidt tonse leg.. og det er jo altid herligt.

Skøn skøn dag. :o) Flere af dem ... JA TAK :oD

Kommentarer

Populære indlæg