Emma hverken fed eller færdig!

Ambassadør med fart på...

Emma har næsten lige været til dyrlægetjek, hun er kommet sig rigtig fint efter sin tand-ekstraktion (en kindtand)...vi træner stadig Nosework, som er en fest, masser af lette godbidder. Hun fik også lige et kiropraktortjek af Thomas, og var dårligt til at trække med ud af lokalet bagefter, og delte undervejs gavmildt ud af kys og knus til Thomas, det er skisme en kærlig hund jeg har mig i hende Emma! :-) 

Og så er Emma blevet DKRLME siden sidst, hun tog lige to gange 99 point og to gange første vinder til rallyprøverne Herringløse agilityhal hos Sydkystens Hundeskole... min super seje Emma. Det der med at sidde stille på ærespladsen var ellers TOP svært, for hun var så oppe og ringe efter at have gået banen, men vi klarede den. 
Nu må vi så lige overveje om vi skal prøve kræfter med championklassen, eller lige skal tage et par runder mere i ekspertklassen...selvom prøveresultaterne fortæller mig at hun nok er ved at være klar til lidt mere udfordring :-) 

Emma har ligesom Findus også nyt ambassadør-tøj på vej, og selvfølgelig vil vi rigtig gerne vise det frem her når vi har modtaget det :-D 

Kommentarer

Populære indlæg