Balder søger nyt blivende hjem


Balder er en døvfødt bomuldshund (Coton de tulear) med DKK stambog, han er født den 30. april 2005, og er således lige blevet 6 år.
Balder skal finde et nyt hjem, da han er utryg ved vores søn på 1,5 år. Da han ikke kan høre noget, føler han sig utryg ved små børn, og knurrer af dem. Derfor er det vigtigt at det nye hjem ikke er et med små børn (under 5 år). Er der større børn i familien er dette INGEN hindring, han elsker større børn, da de ofte er mere rolige og glade for at lege med ham.
Balder har gået til træning hele sit liv, lydighedstræning, kan komme når man kalder, hvis han altså kigger. Han har gået til agility (forhindringsbane til hunde), han er dog ikke så hurtig, men kan godt lide det. Han har også gået til rallylydighed, og er blevet rally begyndermester.
Han kan en masse tricks (rulle, sit, dæk, stå, zigzag, gø, bakke m.m.) Han vil gerne lære endnu flere, og jeg vil gerne lære hans nye familie hvordan de kan træne ham, samt de tegn han kender.

Balder er en Coton som oprindelig blev brugt på skibe nede ved Madagaskar hvor de advarede sømænd om krokodiller, det gjorde de ved at gø, og Cotonen er en moderat gøende hund. Dette skal man være klar over hvis man inviterer den indenfor, dog render han ikke rundt og gøer hele dagen!
Balder er ikke vant til katte, så hvis du har kat, skal du være indstillet på at skulle træne RIGTIG meget tilvænning mellem kat og hund.

Hvis du vil høre mere om Balder, og mener at du kan give ham et trygt, dejligt og indholdsrigt liv, med masser af kæl og leg, så kontakt mig endelig: Camilla Johannessen 31 59 18 03

Kommentarer

Populære indlæg