Træning hos Charlotte mandag den 20. okt. samt småtræning i Jersie tirsdag den 21. okt.

Et bilede af Emma fra i lørdags hvor vi ude og se lidt lydighedsprøve i Mørkøv, sikke noget plaskevejr... det var mørkt og koldt, men hyggeligt at være blandt hundevenner.

Træningen i går hos Charlotte var god, det er dejligt at kunne være inde når det er mørkt og blæsende udenfor. Vi øvede først opmærksomtfølge, uden for meget kommando, klikke for at hunden gik præcis hvor man ville have den. Derefter blev der øvet venstre drejninger og bakke. Lidt apportering foran forskellige forstyrrende ting (stole, støvler, kegler) slutteligt fik vi trænet lidt på stå under gang, som kan trænes på alle mulige måder, altså afhængig af hvad fokus er, at hunden standser promte, at hunden bliver trods provokation. Ja.. og så skulle vi lige se hvor sit faste vores firbenede venner er ved starten til en næseprøve. Charlotte kastede med bold med piv og pels. Ems klarede det hele rigtig godt. Da vi øvede venstrevendinger med kegler stoppede hun lige ved en, som om vi var i gang med en dirigeret apport. Hun er nu meget klog hende Emma.

I dag var jeg nede og hente noget papir fra dyrlægen, som jeg skal bruge i forbindelse med sagen mod Sifs opdrætter. Bagefter kørte vi et hurtigt smut til Jersie, hvor vi trænede lidt stillingsskifte i vådt græs, lidt indkald, og så hånddut som "forkommando" og placering af hunden til fællessid, det er Emma allerede helt gennial til... det er altså ingen sag at træne hund, når hunden er Emmelemsen!

Kommentarer

Populære opslag