Emma godt på vej til at blive en grøntsag!?


Ganske godt tilfreds med teamets samlede præstation til weekendens rallyprøve
Første møde med ekspertklassen var faktisk en ret positiv oplevelse! 
I ugen optil var jeg ellers lidt tvivlende på Emmas engagement i projekt rallyprøve, men vi nåede en god omgang lønforhandling, og da dagen oprandt, viste det sig, at mængden af frikadelle og leverpostej som var medbragt på prøvedagen, i den grad kunne få den modne dame op i omdrejninger. 
Dog startede vi med lidt snus, en enkelt ommer (som ikke skulle have været en ommer, da bakke ude af position kun trækker 1 point, en ommer trækker 3! ...fedt! Så blev jeg så klog!), resten af banen går faktisk meget godt, og Emma bliver mere og mere deltagende jo tættere vi kommer på sidste skilt, og er en stor logre fis, da vi når ud...totalt hoppeloppe på lønningsdagen! FEEEEDT :-D

Dernæst en forholdsvis ringe trænet øvelse "ærespladsen", denne dag, sid foran...Emma syntes ikke det var noget problem...hendes fører fik dog kriller i benene, og skulle godt nok koncentrere sig for ikke at flytte gevaldigt på sig...Super dejlig oplevelse!

Det rakte simpelthen til 95 point!!! og det giver tilsyneladende et cert, som man skal bruge tre af for at blive rally-champion... (deraf grøntsags-vittigheden i overskriften :-P) Og nummer to på dagen, fedt fedt fedt!! Overvejer hvornår vi skal lægge næste rallyprøve...og så skal jeg huske at have rigeligt med frikadeller og leverpostej med! Det virker! :-)

Kommentarer

Populære opslag