Er Emma på toppen?

Skønt hun her på billedet har rundet de 11 år er hun stadig i fuld vigør når hun er med ture..
 
Emma er selvfølgelig blevet ældre, hun sover mere i løbet af dagen, det er ikke altid hun vil med ud, og jeg lader hende selv bestemme. 
Når hun gerne vil med ud, tigger hun om at hente bold, eller træne (hvis hun ser Findus får godbidder for at lave tricks eks.)
Stadig smuk, hun holder sig fantastisk flot!
 Herhjemme  hjælper hun på daglig basis med at rydde vasketøj op, stille vasketøjspose på plads, eller vasketøjskurve på plads.. eller hente støvler og sko hun er "kommet til" at slæbe ind i stuen..Hun elsker også at hente post i postkassen, eller at bære vare ind fra bilen (det bliver oftest toiletpapir og den slags hun får lov at bære, trods sin "bløde" retrievermund ;-)

 Hun fungerer fantastisk med Gustav, og han træner sommetider tricks med hende, og ellers nusser de bare. Hun er elsket af alle.
Jeg håber vi har dig i mange år endnu Emmelems, du er en stjerne!
Men nej, hun konkurrerer ikke mere, sommetider er hun med til Findus' konkurrencer, og det er faktisk fint...så kan man gå og tigge godbidder når Findus har gjort alt det hårde arbejde, uden at skulle mærke et præstationspres fra en vis fører ;-) 

Vi elsker dig Emma, forevigt og altid! 

Kommentarer

Populære opslag