Lykken er da..
At føde den dejligste lille dreng.. og have tid til at lege med sin bedste legekammerat i hele verden.. Velkommen hjem Emma, du har været savnet!

Ja, så er jeg ved at være klar til træning igen, ufatteligt så meget man kan savne det, når man dårlig har tid til at spise, tage tøj på, komme i bad, sove.. ja noget som helst.. så HAR jeg altså haft tid til at savne at træne med Emma.
Emma har været på besøg hos Bedstefarmor (min svigermor har skiftet titel i anledning af Gustavs fødsel ;)) hun har fået masser af ture i skov og på strand, og været med til morgenbadning.. BRRR... og bare blevet rigtig forkælet (dog ikke med mad, tror hun har tabt sig, må være alle de lange gåture) og det er så rart når man ved der bliver passet godt på hende!

Men altså i fredags var jeg nede og hente hende, lørdag trænede vi første gang lige i nærheden, det blev til lidt fri ved fod, fremsending til kegle, indkald med dæk, dirigeret apport, sid under gang.. resultatet var ikke så fantastisk, men det betyder jo bare at jeg har sat kriterierne lidt for høje i forhold til hvad der var af forstyrrelser.
Fri ved fod gik rigtig godt, især højre om og holdt, som vi trænede meget inden fødslen.
Fremsending til kegle, hun løber hurtigt ud, men glemmer at stoppe ved keglen, og løber i stedet frem mod apporterne.. hun standser dog ved mit stå.. bare lidt for langt fra keglen, da det jo ikke er den hun sigter imod.
Indkald med dæk, fint nok, meeen lidt for lang tid om at lægge sig, så vi går lige et par trin tilbage i træningen, hvor jeg løber foran hende og giver dækkommandoen, det går godt og vi stopper der.
Så træner vi selve apporteringsdelen af dirigeret apport, Emma har lidt svært ved at se apporterne i sneen, så jeg må lige ud og løfte på dem igen, og så gik det fint, dog lidt tøvende, vi må have lidt mere glæde, så vi får taget os nogle vilde træklege, hvor der kun er fokus på at komme tilbage og lege, ikke noget med pæn aflevering.
Endelig sid under gang, tror Emma står 4 gange (fy at jeg ikke hjælper hende noget før!!! skam dig Camilla!) før jeg endelig hjælper hende ved at stoppe og klikke for indtagelse af sid.. vi får nogle gode indtagelser af sid og slutter træningen med leg.

Dejligt at komme i gang igen, jeg trænger vist til at få trænet mine trænerevner kan jeg se ;0)

I dag mandag går det så løs med træning i Jersie med Paul og Megan, det skal blive godt!
Lige her til sidst et lille billede af knægten, taget den 5. dec. kl. 5 :0) ca. 5 timer efter fødslen..


Kommentarer

Paul sagde…
Herligt at have dig og Emma tilbage til træning! Og at du igen får tid til at skrive blogindlæg :-)
Mange hilsner fra Megan & Paul

Populære indlæg